бул. Ботевградско шосе 282
София,
България
23.3393371
42.6896088
UserLikes
Име: ЛАЗУРИТ 94
Адрес: София, бул. Ботевградско шосе 282
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.lasurit.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автопринадлежности
Дейност:

Автосервиз

Ключови думи: репариране на автомобили, автомобили, репариране на тежкотоварни превозни средства, глазурит, автобои

За нас

Професионални решения, съчетани с максимално високо качество е това, което можете да очаквате от Лазурит 94 АД в областта на репарирането на автомобили и тежкотоварни превозни средства. Нашата цел е да подпомогнем клиентите ни в постигането на най-добрите резултати чрез материалите на Глазурит и предлаганите от нас услуги и най-модерни технологии.


Търговската марка Глазурит принадлежи на най-голямата химическа компания в света - BASF. Концернът е глобален партньор на значителна част от световните производители на автомобили. Автобоите на Глазурит имат одобрението на повечето водещи автомобилни производители, както по отношение на тяхното серийно боядисване, така и във връзка с тяхното последващо репариране. Продуктите на Глазурит са предпочитани от тях заради технологичните им предимства и иконо

ЛАЗУРИТ 94
мичност при използването им.


Лазурит 94 АД има възможност да Ви предложи първокласни продукти и системи за постигане на забележителни резултати при извършването на репаратурна дейност. В тази връзка програмата за управление Ratio Concept – plus доставя обширни възможности за избор на инструменти, които могат да бъдат използвани прецизно във Вашия бизнес.


Програмата включва няколко отделни модула:
- Оптимизация на процесите
- Одит на сервиза
- Компютърно проектиране на сервиз
- Profit Мanager Pro
- Бизнес семинари
- Ratio-Repair-Shop


Характерна черта на Ratio Concept - plus е едновременното акцентиране върху техническата и административната страна от дейността на всеки автосервиз.


Лазурит 94 АД доставя комплексни решения за автосервизи.

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+